Propera formació online: CONEIX ELS REQUISITS LEGALS I FISCALS DE LA VENDA EN LÍNIA

Quan es va decretar l’estat d’alarma el passat dia 14 de març de 2020, es van haver de cancel·lar totes les formacions presencials que teniem previstes durant els mesos de març,abril i maig a les nostres instal·lacions de la Casa del Marquès, ja que el centre es va tancar. Us volem comunicar que les activitats formatives les hem tornat […]

Quan es va decretar l’estat d’alarma el passat dia 14 de març de 2020, es van haver de cancel·lar totes les formacions presencials que teniem previstes durant els mesos de març,abril i maig a les nostres instal·lacions de la Casa del Marquès, ja que el centre es va tancar.

Us volem comunicar que les activitats formatives les hem tornat a reactivar, tenint en compte la situació actual i les noves necessitats que puguin ser del vostre interès i també la modalitat en que les oferim.

És per això que de moment les nostres formacions es duran a terme en la Modalitat en Línia/Online, d’aquesta manera us podeu beneficiar d’aquesta possibilitat mentre les activitats presencials a la Casa del Marquès no es puguin dur a terme.

La primera formació està programada pel proper dia 18 i 19 de maig de 15.30h a 18.30h i és la següent:

CONEIX ELS REQUISITS LEGALS I FISCALS DE LA VENDA EN LÍNIA”

Veieu el programa a la imatge adjunta. Les instruccions per l’inscripció són dins del programa i a www.casadelmarques.cat

Si teniu qualsevol dubte us podeu adreçar a nosaltres a casadelmarques@elmasnou.cat