Convocatòria 2020. Subvencions per a empreses per fomentar l’economia local

Des de la regidoria de Promoció Econòmica us informem que en data 18 de març de 2020 s’ha publicat al Butlletí Oficial de la Província de Barcelona la convocatòria per a la sol·licitud de subvencions amb l’objecte de fomentar l’economia local, la consolidació del teixit productiu i l’impuls del mercat de treball.

L’objecte de les subvencions de la present convocatòria és finançar a aquelles
empreses que duguin a terme activitats que es realitzin dins el municipi del
Masnou en els termes següents: per inversions en locals; establiment i posta en marxa d’activitats empresarials; creació d’ocupació; i promoció comercial i digitalització.

El termini per a la presentació de sol·licituds s’inicia el dia 19 de març de 2020 i es podran presentar fins que passin 30 dies naturals des de l’aixecament de la suspensió dels terminis, segons el RD 463/2020, de 14 de març, per el es declara l’estat d’alarma per a la gestió de la situació de crisi sanitària ocasionada per la COVID-19.

El ternimi finalitza el dia 1 de juliol de 2020, inclòs.

La informació i documentació relativa a aquest tràmit la podreu trobar al catàleg de tràmits de la web de l’Ajuntament del Masnou (https://cataleg.elmasnou.cat/TramitsDestacats.aspx)

Per qualsevol dubte o aclariment, podeu dirigir-vos per correu electrònic a l’adreça casadelmarques@elmasnou.cat