Convocatòria 2019. Subvenció per a Inversions en locals

Des de la regidoria de Promoció Econòmica us informem que en data 14 de juny de 2019 s’ha publicat al Butlletí Oficial de la Província de Barcelona la convocatòria per a la sol·licitud de subvencions per inversions en locals que hagin realitzat els negocis ubicats al Masnou. El termini per a la presentació de sol·licituds […]

Des de la regidoria de Promoció Econòmica us informem que en data 14 de juny de 2019 s’ha publicat al Butlletí Oficial de la Província de Barcelona la convocatòria per a la sol·licitud de subvencions per inversions en locals que hagin realitzat els negocis ubicats al Masnou.

El termini per a la presentació de sol·licituds s’inicia el dia 15 de juny de 2019 i finalitza el dia 15 de juliol de 2019 ambdós inclosos.

La dotació total per aquesta convocatòria és de 10.000 euros. Els beneficiaris podran obtenir una subvenció màxima de 1.500 € (IVA exclòs).

En el marc d’aquesta convocatòria es poden subvencionar les despeses elegibles realitzades, executades i pagades entre el dia 1 de gener de 2018 i el dia 31 de desembre de 2018, ambdós inclosos.

La informació i documentació relativa a aquest tràmit la podreu trobar al catàleg de tràmits de la web de l’Ajuntament del Masnou (https://cataleg.elmasnou.cat/TramitsDestacats.aspx)

Us adjuntem les bases reguladores d’aquestes subvencions municipals i l’edicte relatiu a la convocatòria.

Per qualsevol dubte o aclariment, podeu dirigir-vos al personal tècnic de la Casa del Marquès al telèfon 93.540.43.32 o per correu electrònic a l’adreça casadelmarques@elmasnou.cat