Com comunicar a l’Ajuntament del Masnou l’exercici temporal del servei de lliurament a domicili per part dels establiments de restauració local

En el marc de les mesures de contenció de la transmissió de la COVID-19, els establiments de restauració local que fan repartiment a domicili han de seguir complint estrictament les normes de seguretat alimentària, i també han de complir les normes específiques per a la prevenció de la transmissió de la COVID-19 que les autoritats […]

En el marc de les mesures de contenció de la transmissió de la COVID-19, els establiments de restauració local que fan repartiment a domicili han de seguir complint estrictament les normes de seguretat alimentària, i també han de complir les normes específiques per a la prevenció de la transmissió de la COVID-19 que les autoritats competents vagin facilitant.

Les persones titulars d’establiments del sector de restauració van presentar la preceptiva Declaració responsable en matèria de salut alimentària en el moment d’obrir l’establiment. Tanmateix, aquella declaració no preveia el repartiment a domicili d’aliments i menjars preparats.
Per tant, els establiments que han de presentar aquesta declaració responsable són els del sector restauració que abans de la crisi sanitària no repartien a domicili i ara sí ho volen fer.
Aquest tràmit amplia i complementa la primera Declaració responsable pel que fa el repartiment a domicili i el sistema de repartiment utilitzat. Només serà vàlid mentre duri l’estat d’alarma i fins que es restableixi l’activitat normal de l’establiment.
Trobareu més informació al següent enllaç: